24.11.2017.

Problem? Da! Shavtila? Ne!

24.11.2017.
Dan 12.
Dragi prijatelju,
prije svega ako kreneš čitati, i završi. Ne donosi zaključke prije završetka moje priče. Ako ti ona ikada bude ispričala svoju stranu priče, naravno poslušaj ju.
Prije svega, bili smo 4 godine i 3 mjeseca u vezi. Završili smo njenim raskidom.
Razlog: Moje ponašanje
Moje ponašanje je sledeće:
kao i svaka veza, imali smo sitne prepirke nikad svađe. Do unazad nekoliko mjeseci. Neću govoriti šta sam sve uradio za nju, realno neka to znamo samo ona i ja. Isto tako ja znam zašto i dalje nju želim te tako imajte u vidu da je i ona davala ljubav meni. Imali smo dogovor da ne odlazi u jednu kafanu, i nije išla, sve do jednom možda to i ne bi bio problem da nije na kraju završila na spottedu pa ja naišao na to. Međutim ne pravdam svoje ponašanje, bilo je tu boljih načina da joj se skrene pažnja, ja sam rekao sledeće.
"Šta ti imaš tražiti u tom klubu, gdje su vlasnici od 35 i više godina face i kurče se jer eto imaju kafanu a mozga ni gram, i ti  kao djevojka od 20 sa njima druguješ. Hoćeš da neko misli da si kurva?"
Eto tu je krenuo problem, moja ljubav prema njoj okrenula ju je od mene, iako smo poslije toga normalno funkcionisali i stvarno sam kontao da je shvatila to kao dobronamjernu kritiku. Stvarno, evo sada nismo zajedno al' ja ne želim da nju iko povrjedi a kamoli ne neke tamo riječi naroda. Znam da je bilo puno bolji načina da fino sjednem, da ne pominjem tu riječ, al' ako sam mislio išta loše sa tim i ako sam mislio da je to ona, zašto bi se sada borio za nju? Ne ja sam mislio stvarno da će joj to skrenuti pažnju da će shvatiti da njena mladost ne treba da se troši na nepodobne likove. I eto to je moje ponašanje, ustvari krivo mi je jer sam joj to uopšte "branio" ne iz razloga što joj trebam dopustiti, nego iz razloga što znam da nikada ništa nije uradila iza leđa. I sada dok me je ostavljala, pitao sam ju da li me je ikada prevarila, i ako jeste da mi kaže to će biti najlakši način da ja od nje dignem ruke, ona je rekla da nije. I zna da ju volim, al' vjerovatno treba skontati da i to što sam rekao nisam rekao jer mislim njoj zlo, nego jer joj mislim dobro. Pa i sada, ako kojim slučajem pročitaš, bez obzira što nisi moja, srećo urazumi se, ti si previše vrijedna za takve stvari. Nema veze, nemoj mi oprostiti ako ti tako želiš. Al' budi sigurna da sam uvijek samo gledao tebe... Čekam te...

<< 11/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930BROJAČ POSJETA
2111

Powered by Blogger.ba